måndag 22 augusti 2011

Ryktet sprider sig som en löpeld!

Idag på mitt pass var det en av deltagarna som sa lite tyst: "Jag ser nog..." och sneglade på magen.
Jag: Eh, öhm, joo, sshh, det är hemligt, jag försöker dölja det"
Hon: "Haha ja, det går ju inte så bra"

Jag tänkte inget mer på det, sen träffade jag på min chef, och hon sa att den kvinnan hade sprungit in i repan på gymmet när hon kom, och hojtat att hon hört att jag ska ha barn!! Min chef hade sagt åt henne att vara tyst för det fortfarande är hemligt. Kvinnan: "Jaha ojdå, men hur kunde jag då veta?!"

Å det undrar jag också!?! Vi har bara berättat för de vi har förtroende för, och jag tror verkligen inte att någon har skvallrat. Hon har inte sett mig sen i våras. Möjligen att någon annan har sett och TROTT att jag är gravid, men lite pinsamt om jag bara hade haft några semesterkilon på mig då!

Aja, det är väl så när man bor i skvallerbyn! ;)

Dessa gymkläder har jag inte haft sen i juni tror jag, och attans vad dom stramade åt runt magen idag, ajaj! Både byxorna och jackan höll in magen rätt bra så jag kunde dölja den lite (trodde jag iaf).

Dessa regnbraller fick jag av Samuel i våras och har inte använt dem under hela sommaren. Idag började det vräka ner när jag skulle gå på jobbet så jag tänkte använda dom då för en gångs skull... Hmmm...

Sorry om jag bombar er med magbilder redan nu, när den knappt kan räknas som babymage, men det är så roligt att se utveckligen! =D

Nu har vi även avslöjat för Jennifer&Jocke, då det kändes dumt att inte säga något när nästan alla andra av våra närmaste kompisar fått veta. Vi hade helst sagt det live, men det verkar inte som att vi kommer ses på någon vecka, så det fick bli MMS/SMS =)

Gooonatt med er!

1 kommentar:

  1. Som sagt fina du, jag visste det hela tiden... ;)! Kanske borde satsa på nån annan karriär, hehe, tänkte på det med Soffan också ;)! Kramar i mängder, å klappa på lilla magen!

    SvaraRadera