lördag 29 oktober 2011

Ärlig sambo...

Igår när jag stod och fixade håret så kom Samuel in i badrummet och frågade om min arm hade blivit fetare.
Jo man tackar! =P Såklart så har båda armarna tjockat på sig... Så nu har jag kört ett pass på gymmet ;)

Tur man jobbar på gym så man kan passa på att gymma då, annars hade jag nog varit ännu fetare nu =S

9 kommentarer:

  1. haha! jaa bra att han är ärlig! :) bättre de än att dom inte säger ett skit.. här kommer mitt svar: jo, Lotus har blivit Personlighetsförändrad sen 1,5år tillbaka (sen jag å E separerade typ) Han som alltid har varit glad, för energiskt och social hund å aldrig morrat förut (förutom vid lek) har blivit helt förändrad (morrar visar tänder å så jävla sur att jag snart inte orkar längre, blir på dålig humör en annan oxå) därför jag håller på att utreder nu (först djurkommuniktationen, sen kanske eventuellt kastrering) har aldrig sett han så här innan men han är ju 4,4år nu å vid 3år kan dom ju förändras och sen tyvärr kan ju det beteendet sitta i! :( men han är inte ett mosnter jämt å ständigt men varje dag å vid olika tillfällen tex, när vi sitter i soffan klappar han ibland å i sängen, å på morron när han får mat! svårt att förklara.. och hur jag än har försöker hantera det här så hjälper det inte, han blir bara surare å triggas upp (terriertag ;))! men få se då, jag ska gå någon till hundkurs i vår har jag tänkt å försöka göra som kats tipsade om! jag ville mest att han skulle "tala om" varför han har blivit så här, något som hänt, obehaglig händelse/sjukdom?!

    SvaraRadera
  2. hejsan!
    min graviditet har väl varit helt okej hittills förutom illamående och trötthet. Men det är ju värt de! Och jag stortrivs! längtar bara till v 12 så att man kan pusta ut lite :)

    SvaraRadera
  3. haha :) häromdagen frågade jag min sambo om han tyckte jag blivit tjock och fick ett väldigt snabbt JA tillbaks, utan tvekan :P men man får ändå tänka att det är okej att bli tjock nu iaf :))

    SvaraRadera
  4. Veronika Lindberg1 november 2011 kl. 10:06

    Hejsan nu är jag lite nyfiken, hittade din blogg genom att söka efter gravid bloggar på google. Har läst igenom hela och undrar vart du bor?. Jag fastnade för just din blogg för att vi ligger så lika i graviditeten. Jag är beräknad 1 Mars fast med nr 2. Men det är ändå kul/skönt att läsa att andra känner/upplever saker lika somen själv :)

    SvaraRadera
  5. Veronika: Jag bor i hälsingland, är det i samma område som dig? =) Ja det är väldigt kul att följa andra som ligger lika i grav! =) Har du blogg?

    SvaraRadera
  6. Ja jag bor i Hamrångefjärden 3 mil norr om Gävle. Nej, jag hade blogg men med en dotter på 2år hemma vart det att jag aldrig hade tid att skriva så jag la ner det... :)

    SvaraRadera
  7. Veronika: Ok! =) Jag bor i Alfta, mellan Edsbyn och Bollnäs, om du vet var det är? Till Gävle åker vi när det är dags för förlossning, lite drygt att behöva åka 12 mil, men vad gör man? =S Vad är det för ålder på dig då? =) Förstår att det är kämpigt att hinna med datorn när man har en plutt att ta hand om ;)

    SvaraRadera
  8. Ja det är ju inte jättelängt härifrån. Ja jag förstår att det blir drygt att ha så långt att åka. Vi bodde i Gävle när jag fick Thea då oroade jag mig inte så mycke. Nu har jag fått för mig att det kommer att vara 30 minus och att bilen inte kommer starta typ :) Jag är 24 år.

    SvaraRadera
  9. Haha ja, jag tror det kommer vara snöstorm då det är dags ja ;) Ok, själv fyller jag 26 om exakt en vecka =)

    SvaraRadera