lördag 29 oktober 2011

"Har du varit på halloween?"

Igår när jag kom till fritids så satt en liten kille och glodde på mig (förra veckan blev jag ju utstirrad av en av tjejerna). Efter ett tag säger han:
"Har du varit på halloween?"

Jag hade även denna fredag smikat mig ;D eftersom vi skulle på syrrans kalas direkt efter jobbet...  Jag fortsatte in i nästa rum för att hälsa på de andra barnen, då en av tjejerna utbrister:

"WOW vad snygg du är!!", efter några minuter kommer hon igen:
"Alltså, hur kan man vara så snygg när man ska få en bebis?!"


Hehe ja, vad ska man säga..? =P En tycker jag ser hemsk ut medan en annan tycker jag är snygg... ;)

På kalaset igår fick vi smörgåstårta, som jag har längtat efter det!! Har någon sorts gravidcraving efter just det tror jag! =P Aldrig varit så sugen på det som jag är nu... Så det blir till att göra det tills jag fyller år å! ;)

Jag märker att jag börjar få mer och mer klåda i handflatorna, läste att det kan bli så när man är gravid... Nu måste jag verkligen haft alla gravidkrämpor man kan ha, förutom illamåendet?! Tur jag inte har alla krämpor samtidigt säger jag bara... Stödstrumporna använder jag dagligen i alla fall, annars blir fötterna stora som ballonger =S

Igår kände jag inte bebisen lika mycket som tidigare i veckan, så när vi la oss så klämde jag lite på magen för att känna om det rörde sig, och jiisses vilken knuff jag fick tillbaka! Typ som att "stör mig inte"! Lite fränt att man får svar när man petar! =)

Just nu bökar den runt i magen också, det är sååå mysigt! Det är en väldigt aktiv bebis där inne, för jag känner den väldigt ofta (förutom igår då). Imorse vaknade jag till runt kl 6, när Samuel åkte på älgjakt, så då kände jag att den buffade runt, och bytte sida väldigt snabbt! Först kom det en massa puffar på vänstra sidan, och sedan direkt efter några till på höger. Fast man kanske känner både armar och ben tydligt nu?

1 kommentar:

  1. gud så mysigt med buffar i magen <3 jag längtar tills mitt lilla pyre skall börja buffa. är i vecka 11 nu så de e ju ett tag kvar. när kände du första buffen?

    SvaraRadera