torsdag 29 november 2012

Ute ur prematursystemet!

Igår var vi på återkontroll i Hudik på Barnkliniken. Alla prematura barn följs upp med olika långa mellanrum. Vi var dit i somras och då såg allt bra ut så vi har hoppat över en koll.

Igår såg det också väldigt bra ut, Enja äter bra och växer precis som hon ska och läkaren var nöjd med hennes utveckling! =) Så han tyckte att vi kunde skrivas ut ur deras uppföljningssystem för prematurer nu! =D Det är himla skönt att slippa åka dit nåt mer, även om det känns lite konstigt på samma gång.

Här hemma är det som vanligt fullt upp, hallarna är klara nu i alla fall och vi är väldigt nöjda! =) Lite småpill kvar bara men det kan man ta lite när man känner för det. Nu ligger fokus på att hinna bli klar med tv-rummet före jul! Vi ska ha julafton hemma hos oss för första gången och då vill man ju att det ska bli klart så man får pynta och göra fint =)

Förra året julpyntade vi inget alls eftersom jag var beordrad sängläge från mitten på dec pga att Enja ville komma redan då, så jag tar igen det med råge nu kan man säga ;) Roligt när man har hus också ju =) Lägger in bild på hallarna sen =)

Nu ska jag fortsätta med lite hemlisar (julklappar) ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar