lördag 12 maj 2012

Enja 4 månader idag

Redan 4 månader! En tredjedels år! Hjälp... Tiden bara rinner iväg!

Det firade Enja med att sitta själv i babysittern utan att klaga i två (!!!) timmar på förmiddagen medan vi städade! Under den tiden sov hon typ en kvart, och det var när Samuel dammsög ;) Rekord i nöjdhet! :)

Sen kom hennes mormor, gammelmormor och morfar på besök :)

Efter det kom E & Jon, äntligen! :P Var nästan ett halvår sen vi träffades ju! :S Enja fick en jättefin hoodie av dem som hon kommer att kunna ha i höst :) Tack tack!

På kvällen var vi till mina föräldrar och grillade, gött! Efter att Enja varit lite gnällig på eftermiddagen så var hon megaglad hos dem! :) Log och pratade som aldrig förr! :P Mysungen!!


2 kommentarer:

  1. Oj oj stora tjejen! Så söt och så full av liv! Jätte fin liten klänning hon har på bilden ovan!
    Grattis Enja på 4 månadersdagen!
    Kram AMie

    SvaraRadera
  2. Hon är megasöt eran lilltjej! jag hade dumle mousse & egen vaniljsås som fyllningar :) aa blev mindre nöjd med färgerna + bokstäverna! mmf är bokstäverna gjord av blev fasen inge bra men kanske kan bero på bokstävsutstickarna jag köpte oxå men trodde det skulle vara bra grejjjer när det kostade lite! men jaja... duger väl! finns säkert bättre! sen kanske sp är bättre just för bokstäver å så... aa om du ska göra många tårtor är det ju jätte bra att köpa mkt färdigt för att du ska hinna med allting! mkt jobb å göra allting faktiskt.. mkt förberedelser lixom.. ska du göra tårtor till ett dop kanske? :) erat dop kanske hihi... kul å se tårtorna sen Maria! :)

    SvaraRadera